награда
награда / община Стара Загора
Натали Иванова от Стара Загора получи званието „Най-големият малък приятел на природата и животните“ и бе удостоена със специална грамота
 
Рисунката на шестгодишната художничка е отличена във второто издание на Националните номинации „Най-големият малък приятел на природата и животните“ с представителна изложба в Народното събрание. Идеята е най-малките да представят в рисунки грижовно отношение към животните и природата.
 
Наградата връчи Аксиния Боснева, председател на Фондация „АФА – България“, организатор на проявата.
 
Церемонията се проведе в Детска градина „Свобода“ в Стара Загора. Гостите на събитието и директорът на детската градина се включиха в оформянето на короната на „Дървото на хармонията“ – талисман на детските номинации.
 
Идеята на „АФА-България“ за обединяване усилията на обществото за формиране на ново екологично мислене и поведение е подкрепяна от народните представители на Република България. В Номинациите се включиха деца от учебни заведения в 69 населени места в България. От Фондацията се надяват да продължат вълнуващия екоурок за бъдещето на планетата и мисията на човека да съхрани природата, да защити животните и да осигури надежда на човечеството.