/ Dariknews.bg, архив
Турнир по тенис на маса, организиран от районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението Мини Марица-изток” (РС ПБЗН) се проведе на 12 септември в спортната зала на „Мини Марица-изток” ЕАД по случай професионалния празник на българските пожарникари, който традиционно се отбелязва на 14 септември.

Спортното събитие откри изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов. В присъствието на мениджърския екип той поздрави за инициативата участниците от районните служби на пожарната в региона. Началникът на РС ПБЗН „Мини Марица-изток” Иван Иванов благодари за подкрепата за провеждането на турнира и пожела успех на състезателите.
 
Пожарникарите от „Мини Марица-изток” отбелязват професионалния си празник

Сили премериха 14 представители на районните служби на пожарната от „Мини Марица-изток”, ТЕЦ „Марица Изток 2”, Раднево и Чирпан. В спортната надпревара се включиха и шестима служители на дружеството. 
 
В отборното класиранe сред 12 двойки първо място спечелиха представителите на РС ПБЗН на рудник „Трояново-3” - Христо Гюзлев и Валентин Каракашев, втори остана отборът на РС ПБЗН Чирпан – Недялко Николов и Николай Колев , а за третото място се пребориха тенесистите от управлението на „Мини Марица-изток” ЕАД – Здравко Пандев и Мартин Михайлов.
 
От индивидуалните състезатели най-добър беше Мартин Михайлов, представител на управлението на „Мин Марица-изток” ЕАД. След оспорван финал той победи Христо Гюзлев от РС ПБЗН Рудник „Трояново-3”, който се класира на второ място. Станимир Червенков, представител на РС ПБЗН Раднево спечели третото място в индивидуалното класиране.
 
Купите връчиха директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев и директорът по икономика и финанси Стелиан Коев.