Защитници на „Бедечка” към Общината: Проверете дали всичко по казуса е било редно
Защитници на „Бедечка” към Общината: Проверете дали всичко по казуса е било редно / Йордан Йорданов
Палатков лагер пред сградата на община Стара Загора ще правят защитниците на парк „Бедечка” този следобед от 17 до 18 часа. Утре от 8 до 9 часа  природозащитниците се канят да посрещнат общинските съветници преди началото на поредната сесия на местния парламент, а целта е да им напомнят даденото от тях преди седем месеца обещание за максимално запазване на зелените площи.
"Паркът отново е изправен пред смъртна заплаха. 
 
Вие, госпожи и господа общински съветници, признахте, че през годините е имало много грешки, пороци и незаконни действия в посока унищожаването на Бедечка. И обещахте, че ще ги поправите.
 
Сега ние се събираме, за да ви го напомним и отново да повторим „Стига лъжи! Стига беззакония!“. Нужно е разследване, а не политически интриги.
 
Вземете палатка и приятели, китара, столче и рибарски принадлежности за ловене на шарани в мътна вода и елате на площада пред Обищна Стара Загора в 17:00 ч. Нека застанем срещу манипулациите на т.нар. комисия за Бедечка, която изрече лъжа след лъжа.", призовават организаторите на палатковия лагер в социалната мрежа.