Организират благотворителен коктейл-търг в помощ на самотна майка от Стара Загора
Организират благотворителен коктейл-търг в помощ на самотна майка от Стара Загора / Фейсбук

Благотворителен коктейл-търг организират на 16 юли Книжарница Мистрал и Кафе-книжарница МисълтЪ. Проявата ще се състои в Бистро Водопада като срещу вход от 10 лева посетителите ще могат да се наслаждават на хубава музика, храни и напитки и да участват в търг за книги, картини, вази, статуетки и други вещи.

Събраните средства ще бъдат дарени на 37-годишната самотна майка от Стара Загора Светла Тонева. Жената, която има 17-годишен син, се нуждае от операция и поставяне на мозъчна клапа, която да изравни налягането в главата. Общата сума, която й е необходима е 3800 лева. 2000 от тях са събрани след благотворителен коктейл, провел се преди седмица на същото място.

Организаторите призовават старозагорци, които имат желание да помогнат, но нямат финансовата възможност за това, да се включат в набавянето на предмети за търга. За целта всеки може да носи вещи на следните пунктове: Книжарница Мистрал, Кафе-книжарница МисълтЪ, Бистро "Водопада", Антикварна Книжарница Стара Загора, в офиса на Обществения посредник на Община Стара Загора - Павлина Делчева, който се намира на ул. Ангел Кънчев № 70.

"НЕКА, ЗАЕДНО ДА ВЪРНЕМ СВЕТЛЕТО КЪМ ЖИВОТА!", призовават организаторите на благотворителния коктейл-търг.