Няма следи от насилие по тялото на удавеното момиче
Няма следи от насилие по тялото на удавеното момиче / DarikNews.bg, архив

Удавеното 19-годишно момиче е от Стара Загора. През 2011-та година, Полина завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан". Била е секретар на най-младите ротарианци. По източници на Дарик, тя е била изключително весело и жизнерадостно момиче, което обичало да танцува и видимо е нямало признаци на депресивно състояние. Била е студентка по икономика в София, преди година се е разделила с приятеля си. Според официалната информация на полицията, по трупа е нямало видими следи от насилие.

Припомняме ви, че 19-годишното момиче се е удавило в нощта срещу Йордановден в езерото "Загорка" край Стара Загора. Граждани намерили на брега полупразна бутилка от уиски, чанта, телефон, обувки и дневник и сигнализирали в полицията.

По думите на един от охранителите на езерото "Загорка", мястото, където момичето е сложило край на живота си, е дълбоко едва около метър и половина.
Два-три часа след полунощ валя много силен дъжд и колегата, който е бил нощна смяна не е видял никой, брегът не се виждал, коментира охранителят. По думите му момичето било много красиво.