/ ОД МВР Стара Загора
Живко Иванов, ученик в ПГСАГ „Лубор Байер“ – Стара Загора и Радослав Иванов и Григор Бараков, ученици в ПГМТТ „Никола Вапцаров“ – град Стара Загора, бяха отличени с парични награди от директора на ОД МВР в Стара Загора ст. комисар Николай Колев.

награди
ОД МВР Стара Загора


Учениците оказаха съдействие и проявиха активна гражданска позиция при залавянето на водача, който предизвика тежка катастрофа в Стара Загора.

награди
ОД МВР Стара Загора

Моторист в Стара Загора почина след тежка катастрофа

Старши комисар Колев благодари на Живко Иванов, Радослав Иванов и Григор Бараков за съдействието, което са оказали на органите на реда и им пожела да са здрави и да постигат много успехи.

награди
ОД МВР Стара Загора


Наградите са определени съгласно заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков, по предложение на директора на ОДМВР-Стара Загора.

Припомняме, че оставиха за постоянно в ареста британеца Ариф Ахмед, който предизвика тежката катастрофа в Стара Загора със загинал моторист. 28-годишният мъж е студент по медицина.

Черна статистика в Старозагорско: 19 са жертвите на пътя от началото на годината

Той напусна местопроизшествието и направи опит да се укрие. Малко по-късно беше заловен благодарение на младежи, които станали неволни свидетели на катастрофата. 

В хода на предварителното производство беше установено, че водачът седнал зад волан след употреба на два вида наркотици. Колата е била прехвърлена нотариално на негово име, но не е била пререгистрирана в КАТ.

В тежкото произшествие пострада ученичка, която е настанена за лечение в УМБАЛ-Стара Загора.


 
ОД МВР Стара Загора