Набират доброволци за Евро 2015
Набират доброволци за Евро 2015 / Община Стара Загора

Доброволци за Европейското първенство за юноши до 17 години се набират от БФС.

Шампионатът ще се проведе в Бургас, Созопол, Сливен, Стара Загора от 06.05. до 22.05.2015 г. и е първият от този род, който УЕФА дава на България за организация.

За първи път от 2002 година във формата ще участват 16 национални отбора. Стадионите, които ще приемат Евро 2015 са в Стара Загора - (стадион „ПФК Берое"), Сливен - (стадион „Хаджи Димитър"), Бургас - (стадион „Лазур") - финалът на турнира ще се проведе там и Созопол - (стадион „Созопол арена").

Категории набирани доброволци:

СТЮАРДИ - общо 80 доброволци. По 20 за всеки мачов стадион.

АДМИНИСТРАЦИЯ - общо 6 доброволци. Четири в "Сънсет ризорт" и двама в "Спорт палас" в Сливен. Играят ролята на асистенти в офисите на УЕФА и Местния организационен комитет в Поморие и Сливен.

МЕДИИ - 4-има доброволци. По един за всеки мачов стадион. Ще помагат на Media Officers на УЕФА

ДОПИНГ-КОНТРОЛ АСИСТЕНТИ - четирима, по един за всеки стадион.

МЛАДЕЖКА ПРОГРАМА - общо 8 доброволци - По двама за всеки мачов стадион. Координират церемониите с децата, които носят централния кръг и придружават футболистите на излизане към терена. Част от тези деца (по-големите) остават, за да подават топките по време на мача. Добре е тези координатори да говорят английски, за да помагат на UEFA Venue Directors в репетициите на церемониите.

Процедура по подбор: Апликационна форма: http://bfunion.bg/u17-app-form, Интервю.

СТИМУЛИ ЗА ДОБРОВОЛЦИТЕ: Униформа на "Адидас", Сертификат от УЕФА, Опит и професионална биография, Професионални контакти, Сувенири от турнира, Среща със Стилиян Петров - посланик на турнира, Финално парти за доброволците.

Организаторите не поемат разходи за транспорт и настаняване на доброволците.

Лице за контакт:
Кристина Кръстева - 02/9810185, 0882500832