Казанлъшко нашествие в новия клип на Юнона
Казанлъшко нашествие в новия клип на Юнона / личен архив- Юнона Владева

20 годишната казанлъшка хубавица Ивелина Дечева, избрана за Мис Българка 2012 година направи своя първи телевизионен прощупълник тези дни.
Тя, заедно с още двама казанлъчани- 28 годишният диджей Смайли- Смилян Караганчев и братът на певицата Юнона- Йордан Владев, се снимаха в най- новия клип на Юнона, по песента й : „ Ново 20".
Клипът е заснет в столичен квартал за по-малко от 24 часа.


Ивелина, която навръх 3-ти март тази година грабна националната титла в конкурса „ Мис Българка" е поканена да участва в него лично от самата Юнона, с която се сприятелили покрай работа на Ивелина в местно студио за красота.
Не е тайна, че Юнона и Ивелина са възпитанички на едно и също училище- СОУ „Екзарх Антим Първи" в Казанлък, където и до днес работи майката на певицата като преподавател по музика.
За Ивелина това е първо участие, при това с отговорна работа: нейно дело е хореографията на танца, която танцуват в клипа 6 момичета: от Стара Загора, Казанлък и Благоевград..


Идеята на новия клип на Юнона е за невъзможната любов между красива циганка и млад свещеник, случваща се в цигански табор. На финала на клипа задръжките и табутата падат и двамата могат да се отдадат едни на друг.
Важна роля в лентата има и Смилян Караганчев, известен казанлъшки диджей и озвучител , който се превъплащава в цигански музикант- акордеонист, съпътстващ табора. Братът на Юнона също е със спорадична роля в клипа.
Главната роля естествено е на певицата от Казанлък, а неин партньор, изиграл ролята на свещеника, е известният софийски диджей Нед.
Беше много интересно, запознах се с атрактивни и креативни, симпатични млади хора, забавлявахме се и видях как се прави всичко на живо, как се работи на пълни обороти, споделя за участието си в клипа казанлъшката хубавица Ивелина.
Тя с нетърпение очаква новата седмица, когато клипът трябва да се появи първо по тематичната телевизия, с която Юнона е в договорни отношения, а след това феновете на гласовитата казанлъчанка ще могат да го видят и интернет.


Ивелина Дечева е завършила стопански мениджмънт в най- голямото училище в община Казанлък - СОУ „Екзарх Антим Първи" , а в момента е студентка по регионална икономика в Тракийския университет в Стара Загора.
Участието й тази година в конкурса „ Мис Българка" е първото й участие в такъв род конкурси.
В малкото свободно време Ивелина чете за изпити, тъй като още в началото на септември й предстои поредна студентска сесия.