кампания
кампания / СНЦ Бъдеще за децата
60 семейства с деца със специални потребности и възрастни социално слаби  казанлъчани, ще бъдат подкрепени с хранителни продукти от първа необходимост. Всеки един пакет ще е на стойност 60 лева, а обща сума на акцията е 3600 лева.
 
Акцията, която продължава до 28 февруари, е на Сдружение “Бъдеще за децата” и Ангели за България”.
 
Мария Гинева, изпълнителен директор на сдружение „Бъдеще за децата“, благодари за доверието на „Ангели за България“ в тази кауза и припомня, че „в нашата работа като подкрепяща организация, като специалисти, и в живота ни - като хора – ние се радваме на променотворците. И сякаш, съзнателно ги търсим. И точно това, ни дава този заряд, много хъс и много енергия да бъдем по-добри в това, да даваме адекватното решение на проблема за всяко едно дете, за всяко семейство.“
 
“Ангели за България” има амбицията да обедини българи, живеещи в чужбина, които искат да помагат на техни нуждаещи се сънародници в България.
 
Макар да съществува само от два месеца, организацията вече е набрала хиляди последователи и е подпомогнала няколко инициативи. Зад нея стои денонощният труд на пет наши сънароднички, които носят родината в сърцето си, макар че живеят извън пределите ѝ.