Дамско рали под мотото „Шофирай с разум“ организират в Казанлък
Дамско рали под мотото „Шофирай с разум“ организират в Казанлък / DarikNews.bg, архив

Дамско Рали под мотото „Шофирай с разум" ще се проведе на 28 април от 15.00 часа пред хотел „Казанлък". С тази инициатива ЖЕНИ ГЕРБ призоват за по-голяма безопасност на пътя и припомнят, че правителство на Бойко Борисов намали жертвите по пътищата двойно чрез мерки за безопасност и видеоконтрол.

Участничките ще демонстрират майсторски умения в управлението на автомобилите си. Дамата преминала най-бързо през трасето ще спечели първото място и голямата награда - безплатно обучение по безопасно шофиране в „Академия за безопасно майсторско шофиране - Павел Жеков".

Зрелищното шоу ще включва няколко елемента: змейка, гараж, слалом и тунел. На ралито ще журират: Павел Жеков - преподавател по безопасност на движението в „Академия за безопасно маийсторско шофиране - Павел Жеков", Валя Панталеева - организатор на Дамския рали шампионат на България и Констанца Томова - многократен шампион в дамския рали шампиона.

Гости на събитието ще бъдат: Аксения Тилева - кандидат за народен представител от политическа партия ГЕРБ, Павел Жеков - преподавател по безопасност на движението в „Академия за безопасно майсторско шофиране - Павел Жеков", Тихомир Златков - единственият българин европейски шампион по рали, Валя Панталеева - организатор на Дамския рали шампионат на България, Констанца Томова - многократен шампион в дамския рали шампионат, Стефан Георгиев - многократен шампион в автомобилния спорт.