среща
среща / netinfo
На 1 август от 17.30 часа в Къщата на Архитекта се открива благотворителната изложба "Beauty", а експозицията е открита до 11 август. Кадрите са създадени с цел, за набиране на средства в подкрепа на различни събития на Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"
 
“Beauty” е самостоятелна изложба на Савина Дилова-артистична, вдъхновяваща и позитивна млада авторка, а снимките са в класическо черно-бяло на преплитащи се образи. 

изложба
netinfo


По повод Световната седмица на кърменето, която се отбелязва за 26 път в световен мащаб, в Стара Загора бе представена книгата "Всичко за кърменето" на Христина Янева - Хедра. Домакин на срещата беше Регионална библиотека "Захарий Княжески".
 
Хедра  е сертифициран от международния борд консултант по кърмене, съосновател и член на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, майка на две деца и създател на блога „Кърменето като начин на живот”. Съпътстващ лектор и преподавател е на обученията за медицински лица и доброволни консултанти по кърмене, организирани от Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, както и на други мероприятия, насочени към децата..