Катастрофа между патрулка и друг автомобил е станала на столичния  булевард „Ломско шосе” в нощта срещу понеделник. Щетите и по двете коли са сериозни. 

Според шофьора, ударен от патрулката, полицаите са преследвали друг автомобил и са се движили с висока скорост. Органите на реда пък твърдят, че им е било отнето предимството.  

След гонка в Средец: Задържаха шофьор с наркотици и без книжка, ударил патрулка

Мина кола с бясна скорост. След това тръгнах да правя ляв завой. Тогава ме удари патрулката. Аз се движих с около 20 км/ч.”, разказа Цветан Йорданов в ефира на „Здравей, България" по NOVA.

Блъснаха патрулка, докато полицаите пишат акт (ВИДЕО)

Полицаите караха с над 100 км/ч. При спазено ограничение колата ни нямаше да изглежда така, нямаше да се отворят еърбеците. Ударът беше толкова силен, че колата се завъртя на 360 градуса. Едни момчета дойдоха да ни изкарат от автомобила. Полицаите дори не се извиниха за станалото. След 4 часа органите на реда прецениха, че аз съм карала колата, което е абсурдно, защото дори нямам книжка. Направиха тест за наркотици и алкохол на Йордан. Излязоха отрицателни. Накрая го изкараха виновен, взеха му талона, написаха му акт, а колата ни е унищожена. Това е абсурдно”, заяви Кая Рангелова.

По думите на Йордан в акта пише, че е отнел предимството на полицейска кола.
NOVA