Нападнаха и пребиха лидер на контрапротеста в София. За нападението съобщи самият той с пост в социалната мрежа Фейсбук.

Стъки иска някой от Отровното трио на дебат с него, пита дали протестът е платен

Тази сутрин, около 1:30 ч. в столицата е бил нападнат и пребит Георги Флоров – един от лидерите на хората, които не подкрепят антиправителствените протести и блокадите в центъра на София.

Той е бил нападнат от трима души в "Студентски град". След като бил пребит, сам повикал „Спешна помощ“ и полицията. Освидетелстван е от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая. Образувано е досъдебно производство, обявиха от МВР.

Протест и контрапротест в София (ВИДЕО/СНИМКИ)

Издирват се нападателите, за които Флоров твърди, че са трима.

По случая работи Седмо РПУ и СДВР.

Пред журналисти Флоров каза, че непълнолетно момче на място се е опитало да му помогне, но също е било пребито. Свидетели на случая са станали и младо момиче, както и мъж, живеещ в кооперацията. И четиримата са дали показания в полицията, съобщава NOVA.

Той е абсолютно сигурен, че е нападнат заради протестите. „Нямам други врагове”, заяви Флоров. „Когато имаш различно мнение, си провокатор, платен си”.

По думите му полицията е реагирала изключително бързо на сигнала, който е подал, дошли са за 3 мин. Флоров заяви, че нападението няма да го спре и той ще продължи да защитава своите виждания.