"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. "Илия Георгов“, жк. "Обеля“ II се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: жк. "Обеля“ II

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Дико Илиев“ на кръстовището с ул. 106.

Във връзка с почистване на резервоар "Шумака“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: в.з. Шумака 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Симеоновско шосе“ на отбивката за резервоар "Шумака“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.