"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в жк. „Белите брези“ и жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: жк. „Белите брези“ района между бул. „Гоце Делчев“, ул. „Кюстендил“ и бул. „България“, жк. „Красно село“ района между бул. „Гоце Делчев“, ул. „Солун“, ул. „Пирински проход“ и ул. „Разград“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дойран“ на кръстовището с ул. „Нишава“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiskavoda.bg/water-stops.