Къде и кога няма да има вода в София на 17 май?
Къде и кога няма да има вода в София на 17 май? / netinfo

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Иван Димитров - Куклата" , жк. „Христо Смирненски" , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 22:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
бул. „Шипченски проход", ул. „Иван Димитров - Куклата", ул. „Гео Милев", ул. „Слатинска река",
по ул. „Слатинска" от ул. „Гео Милев" до ул. „Камчия", ул. „Циклама", ул. „Теменуга", бл. 47, бл. 47А, бл. 47Б
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Спътник" ъгъла с ул. „Владово"; бл.47 на гърба на вх. Е.

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод и канал по ул. „Кореняците" кв. „Карпузица", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Кореняците" от ул. „Живописна" до ул. „Букет"
по ул. „Евлия Челеби" от ул. „Дамяница" до бул. „Никола Петков"
по ул. „Миле Попйорданов" от ул. „Евлия Челеби" до ул. „Кореняците"
по ул. „Букет" от бул. „Никола Петков" до ул. „Кореняците"
по ул. „Живописна" от ул. „Евлия Челеби" до ул. „Кореняците"
ул. „Бяла ружа", ул. „Борован", ул. „Китна", ул. „Сияѝна"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Миле Попйорданов" ъгъла с ул. „Евлия Челеби".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Иван Радоев" , кв. „Витоша" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
ул. „Иван Радоев" , ул. „Никола Недев", ул. „Константин Петканов", ул. „Ангел Каралийчев", ул. „Трифон Кунев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Райчев" №21А.
На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Геле Китов" , кв. „Бенковски" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
ул. „Лазар Михайлов" , ул. „Единство", ул. „Руски войн", ул. „Геле Китов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Геле Китов" ъгъла с ул. „Единство".

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с преместване на водомерен възел на ул. „Деспот Слав" , жк. „Бъкстон" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
по ул. „Деспот Слав" от ул. „Ветрушка" до ул. „Плевен"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Деспот Слав" срещу №14.

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Митър" , с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
Вилна зона „Свети Митър" и местност „Чикерица"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона „Св. Митър" пред магазина.

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов" , кв. „Васил Левски" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
по ул. „Княгиня Тамара" от ул. „Константин Фотинов" до ул. „Летоструй"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов" ъгъла с ул. „Княгиня Тамара".

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емилиян Станев" , кв. „Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
ул. „Емилиян Станев" №69, №69А, №69Б, №69В, №63А, №63Б, №65Б, ул. „Димитър Манчев"№32А и №32Б
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Манчев"№32.

На 17 май 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хемус" , с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между:
ул. „Хемус"
по ул. „Плана" от ул. „Хемус" до ул. „Кокиче"
по ул. „Какач" от ул. „Хемус" до ул. „Кокиче"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хемус" ъгъла с ул. „Плана".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.