Уикендът е далеч, но плановете за него започват още от началото на седмицата, нали? Ако нямате възможност да пътувате, но все пак искате да зарадвате сетивата с приятно прекарване на вдъхновяващо място, то не трябва да пропускате новия епизод от поредицата Urban Life, в която водещият Алекс дава страхотни предложения.

Малкото бягство на Алекс стартира с бърза разходка до Панчарево, където действително потънали в хармоничните звуци на природата забравяме за градските несгоди и проблеми. В комбинация с вкусна храна, тази уникална гледка става задължителна в списъка ни с възможности.

Панчарево
netinfo

Предложенията на водещия продължават с няколко градски заведения в столицата, които предлагат освен вкусни изкушения, спиращи дъха градски пейзажи. А все пак кой не обича да се наслаждава на гледка отвисоко в добра компания?

Какво е крафт бира и има ли почва в столицата? (ВИДЕО)

Предложенията на Алекс от старите епизоди също ще ви дадат добри идеи къде може да намерите най-вкусните бургери, пици или заведения, които може да посетите с вашия домашен любимец.

София
netinfo

Urban life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление.

Вижте още:

Най-популярните места за първа среща в столицата (ВИДЕО)


Къде можеш да отидеш на заведение с кучето си, без да те върнат (ВИДЕО)

София като вдъхновение и кино декор (ВИДЕО)

Богатството на София: Градската художествена галерия (ВИДЕО)

Поглед към София с хеликоптера на Darik Sky