Трепетите по първите срещи обикновено замъгляват трезвото мислене и ни правят склонни да допускаме някои дребни, но понякога фатални грешки, заради които никога не се достига до повторно виждане. В новия епизод на уеб поредицата URBAN LIFE Алекс Петренко обръща внимание именно на подходящите за първа среща места в столицата.

Най-лошите места и най-подходящите дни за първа среща

Вижте няколко съвета, ако скоро ви предстои първа среща:


Не закъснявайте още на първата среща. Макар на пръв поглед 10 минути закъснение да изглеждат като маловажна подробност при първата среща, те могат да оставят грешно впечатление, да внушат, че си придаваме важност или  неглижираме ситуацията.

първа среща
ThinkStock/Getty Images

Подборът на дрехи при първа среща също не трябва да се подминава с лека ръка. Прекалено официалните съчетания придават често стряскаща тежест на ситуацията, а крайно неформалните и спортни решения могат да ни представят в лековата светлина.

Разкриха кои са перфектните цветове за първа среща

На първа среща не бива да се стига и до прекалено задълбочаване по чувствителни теми като например религиозни виждания, политически пристрастия, семейни проблеми и т.н., тъй като те могат да отворят привидно фатални разминавания в очакванията, а на практика да не са чак толкова драматични.

За какво лъжат мъжете и жените на първа среща

Ключов момент при първата среща и е изборът на място. Обстановката е изключително важна, защото тя би предразположила към откровеност и сближаване. 

И още за първите срещи:

„Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща

Кои женски качества най-много впечатляват мъжа на първа среща

Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща

Гафовете, които правим на първа среща

Пет отблъскващи неща на първа среща

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук