/ netinfo
За трета поредна година най-популярният градски гайд организира своите Go Guide Food & Drink Awards 2017
Януари и февруари изобщо не са скучни месеци, особено, когато говорим за родната гурме и бар сцена. За трета поредна година списание Go Guide организира своите награди за най-добрите заведения в София, като с появата си събитието се предизвика вълнение и оспорвана битка между най-любимите локации за пийване и хапване в града. Изборът е в ръцете на хората, които освен вкусен стимул имат и такъв в материално измерение с всички награди, които от медията раздават по време на кампанията. Подкрепяйки любимия си бар или ресторант в съревнованието, участниците могат да спечелят някои от 90-те ваучера за консумация на стойност 50 лева в едно от номинираните заведения, седмични награди-изненади и голямата премиум награда – Samsung Galaxy Note 8, който ще бъде подарен в края на кампанията.

Тази година в онлайн класацията участват над 90 заведения в 18 категории, като новите две категории са Best New Restaurant и Best Brunch Place. А вече отличените най-добри локации за паста и пица, вино, кафе, коктейли, суши, барбекю, морска храна и т.н. може да разпознаете по големия червен стикер на витрините им, с които Go Guide показва, че са сред фаворитите на потребителите.

Вотът на потребителите и споделеното им мнение кое от местата заслужава отличие е от изключително значение, както за Go Guide, така и за бизнеса, а подобряване на неговото качество и иновативност е в интерес на всички, които обичат да опитват наистина добри неща в любимите си локации.

Единственото, което потребителите трябва да направят, е да гласуват за предпочитания от тях гастро спот на специално създадения сайт за наградите awards.goguide.bg, където са селектирани най-добрите барове и ресторанти в София за изминалата година.

Гласувайте за най-вкусните и пивки победители на 2017 и спечелете!