/ iStock/Getty Images
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Фритьоф Нансен“, ул. „Любен Каравелов“, ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гечкенли“ ъгъла с ул. „Карнеги“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Стара планина“ с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „3-ти март“, ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март“ пред кметството.