Затворени пътища в Сливенска област, закъсал автобус с ученици и ТИР-ове
Затворени пътища в Сливенска област, закъсал автобус с ученици и ТИР-ове / Дарик Сливен, архив
Затворени пътища в Сливенска област, закъсал автобус с ученици и ТИР-ове
59860
Затворени пътища в Сливенска област, закъсал автобус с ученици и ТИР-ове
  • Затворени пътища в Сливенска област, закъсал автобус с ученици и ТИР-ове

 

Закъсал автобус с ученици на два пъти е освобождаван от преспи на пътя между сливенските села Гавраилово и Чинтулово, закъсали коли в преспи има в района на село Калояново, около 50 ТИР-а са спрени от движение в района на Мокрен, където е подстъпът към Котленския проход. Това съобщи за Дарик областният управител на Сливен Марин Кавръков.

По заповед на областните управители на Сливен и Търговище е спряно  движението на тежкотоварни камиони в пътния участък Котел – Омуртаг, ограничението засега е до 20.00 часа, има вероятност забраната да остане в сила и през нощта, добави Кавръков.

Затворени за движение са пътят Сливен - Калояново, Чинтулово – Малко Чочовен, в района на Сливенски минерални бани, Коньовски завой и района на Петолъчката. Видимостта е 10-15 метра. В момента се оказва помощ на всички закъсали коли и два камиона в Мокрен.

Няма пострадали, информира областният управител. Осигурени са топли напитки на пътуващите във влака София- Бургас, който поради скъсване на контактна мрежа е спрял на ж.п.гарата в село Гавраилово. В момента се работи по отстраняване на повредата.