Ямболската полиция отчита нормален изборен ден
Ямболската полиция отчита нормален изборен ден / netinfo

До 9 ч. в Оперативния дежурен щаб на ОД на МВР Ямбол няма постъпили сигнали за нарушения на обществения ред или нередности, свързани с днешните избори за Европейския парламент, съобщи говорителят на ямболската полиция Катя Няголова.

В 6 ч. всички секции на територията на ямболска област започнаха работа. В една от секциите в с. Зимница, общ. Стралджа е назначен нов председател на секционната комисия, тъй като до 7 часа титулярът не се е явил. В звено "Български документи за самоличност" днес ще продължава издаването на удостоверения за гласуване на граждани, които са изгубили или унищожили личните си карти. Подалите документи за нови лични карти също ще могат да си получат, ако са вече изработени. В противен случай те ще получават удостоверения, които ще важат само за гласуване.

През изминалата нощ няма извършени и криминални престъпления. В оперативните дежурни части са постъпили 11 сигнала за нарушения на обществения ред, като два от тях са за скандали между съседи, а останалите със силна музика.