Продължават дейностите по водния цикъл в Сливен
Продължават дейностите по водния цикъл в Сливен / Община Сливен

По две нови строителни площадки ще се работи тази седмица в центъра на Сливен. Дейностите са по Интегрирания проект за водния цикъл на града. Това съобщи заместник-кмета Румен.

Те се намират на ул. „Борис Търновски”, в участъка между ул. „Ангел Кънчев” и ул. Тодор Каблешков” и пред блоковото пространство на блок № 2 на ул. „Княз Александър Батенберг”.

В кв. „Комлука” ще се работи по една нова площадка, която е тупик на ул. „Оборище”южно от ул. „Булаир”. На една нова площадка ще се работи и в кв. „Клуцохор” – ул. „Трапезица”

В кв. „Комлука” асфалт ще бъде положен по ул. „Булаир”, в участъка между ул. „Сан Стефано” и ул. „Хан Аспарух”, както и по ул. „Момина сълза”, в участъка между ул. „Булаир” и ул. „Работническа”.

Тази седмица най-много улици ще бъдат асфалтирани в кв. „Клуцохор” като основните сили на строителите са насочени към ул. „17-ти януари” от № 59 на съответната улица до ул. „Стефан Серткостов” и ул. „Хилендар”, в участъка между бул. „6-ти септември” и ул. „Хан Крум”. Също така асфалт ще бъде положен и по локалното платно на бул. „Тракия” при зала „Асеновец”, на бул. „6-ти септември” от ул. „Христо Смирненски” до ул. „Московска” и един малък участък, който е западно от бул. „Тракия” в посока Хлебозавода.