Общинската структура на „Движение България на гражданите” подкрепя кандидатурата на Меглена Кунева за лидер на партията
Общинската структура на „Движение България на гражданите” подкрепя кандидатурата на Меглена Кунева за лидер на партията / netinfo

Д-р Нина Борова е била избрана за председател на общинската организация на ПП „Движение България на гражданите” в Сливен на провелото се отчетно-изборно събрание на партията. Местната структура гласува доверие на още шестима души, които влязоха в ръководството. От местния пресцентър на партията съобщават, че събранието е излъчило единадесет делегати, които ще представляват ДБГ Сливен на националната конференция на партията в края на септември. За тогава е насрочен и избор на нов лидер на партията.

 

Сливенската организация се обедини около кандидатурата на лидера в оставка Меглена Кунева. Решено бе още новоизбраният общински председател д-р Нина Борова и бившият водач на листата на партията в Сливен от последните парламентарни избори д-р Нено Димов да бъдат номинирани за членове на Националния изпълнителен съвет.

„Пред новосформирания екип предстои задачата за укрепване на позициите в Реформаторския блок тук, в община Сливен, активно участие в местния политически живот и най-важното - подготовка за нови парламентарни избори. Другата важна задача е разширяване на нашите партийни структури в общината. Голямата ни цел е да работим за консолидацията на десния избирател и по-голямо представителство на десните сили в един бъдещ парламент,” заяви д-р Борова след избирането и за председател на местната структура на ПП „Движение България на гражданите” Сливен.