Кандидатите на Коалиция Съюз за Сливен се срещнаха с бивши военни, медици и симпатизанти
Кандидатите на Коалиция Съюз за Сливен се срещнаха с бивши военни, медици и симпатизанти / Предизборен щаб

Коалиция „Съюз за Сливен" за пореден път показа, че освен да работи много, може и здраво да се весели. С як купон приключи вчерашната среща на кандидатите на Коалицията за местната власт с бивши военни, медици и симпатизанти.

Кандидатът за кмет на общината от Коалиция „Съюз за Сливен" Иван Петров, който пристигна направо от друга среща, се включи в движение в партито. Той поздрави всички гости и обърна внимание на всеки един от тях. Петров демонстрира, че освен в общинските проблеми, е вещ и в танците и поведе хорото.

За доброто настроение на гостите с основна заслуга бяха председателят на Коалиция „Съюз за Сливен" Веселин Балтов и колегите му от листата на Коалицията Теодора Маринова, Стефка Шевкенова, Петър Димитров - все познати имена на сливналии. В разгара на купона бяха съобщени и резултати от проучване, които показват, че Коалиция „Съюз за Сливен" настига двете по-големи партии и има голям шанс за балотаж.

Емоциите и наздравиците продължиха до късно, а в края домакини и гости се разделиха убедени в големия успех на Коалиция „Съюз за Сливен" на изборите на 25 октомври.

Ден по-рано Кандидат-кметът на общината Иван Петров и голяма група кандидати за общински съветници от Коалиция „Съюз за Сливен" се срещнаха с жители на село Крушаре.

Срещата премина при силен интерес, като в залата на местното читалище бяха и кандидат-кметове на други партии.

„Ние всички сме тук, за да подкрепим нашия кандидат за кмет на Крушаре Нина Георгиева. Тя заслужава. Да дадем шанс на младите хора да се докажат. Повярвайте! Може би това ще е най-добрият ви избор" - заяви Теодора Маринова, четвърта в листата на Коалиция „Съюз за Сливен".

„Снимал съм сватбата на Нина и знам що за човек е. Подкрепям я с чиста съвест. Моите деца са в чужбина. Тя е тук. Да я подкрепим!" - каза друг кандидат за съветник от Коалиция „Съюз за Сливен" - популярният не само у нас, но и в чужбина фотограф Неделчо Великов.

„Ние всички знаем, че проблемите са много - обликът на селото и най-вече улиците и тротоарите, детската градина, която може да се използва по-рационално от всички семейства с малки деца, занемареното гробище, здравеопазването - не може лекарите да идват два пъти за по 2 часа седмично. За някои от тях не трябват много пари. С подкрепата на Коалиция „Съюз за Сливен" вярвам, че от нещата могат да се решат. Искам всички да останем тук и да работим за бъдещето на Крушаре" - каза Нина Георгиева, кандидат за кмет и за общински съветник.

„Въпреки всички трудности, в изтичащия мандат в Крушаре се случиха много неща. И те станаха, защото сегашният кмет беше от Коалиция „Съюз за Сливен". Затова и Крушаре не беше забравено, както се случи в някои села на БСП. Аз няма да ви обещая, че ще направим водния цикъл на цялото село, но ще започнем поетапно и където се подменят тръби, ще се асфалтира" - пое ангажимент кандидатът на Коалиция „Съюз за Сливен" за кмет на общината Иван Петров.

„Всички тия хора са дошли тук заради Нина, защото я познават, познават и мъжа й. И ще гласуват за нея" - потвърдиха хората от Крушаре.

Междувременно в предизборния щаб на Коалиция "Съюз за Сливен" бе получено благодарствено писмо до кандидат-кмета на общината Иван Петров.

Писмото е от Нина Накова, временно изпълняващ длъжността директор на Дом за стари хора - Сливен. В него се казва: "От името на колектива, потребителите в Дом за стари хора и лично от мое име изразяваме най-сърдечна благодарност за Вашата съпричастност и направеното от Вас дарение от медицински консумативи. В днешното трудно за всички ни време, подобен жест е проява на особено благородство и повярвайте, ние високо ценим това! Пожелаваме Ви много здраве, успехи и нека Вашето добро сърце все така помага на нуждаещите се!".

Коалиция "Съюз за Сливен" е с НОМЕР 20 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление