/ Община Сливен
Известният цирков акробат и основател на фондация „Енчо Керязов“ се срещна с кмета Стефан Радев. Енчо Керязов в момента е в града под Сините камъни, откъдето е и съпругата му. Основна тема на разговора беше развитието на спорта в България, и в частност в Сливен.

Кметът Стефан Радев се срещна със златния медалист от олимпиадата по математика в Тайланд (СНИМКИ)

Друга тема беше здравословният начин на живот сред подрастващите. Цирковият акробат сподели от опит, че е от съществено значение децата да бъдат въведени в този вид спорт, в който биха могли да дадат най-добри резултати.
 

Известният акробат Енчо Керязов се срещна с кмета на Община Сливен Стефан Радев
Община Сливен


В разговора стана дума и за добрите практики, които се наблюдават в спортната акробатика в последно време. По време на срещата стана ясно, че Общината обмисля проекти, свързани с облагородяването на райони, където да може да се упражнява спорт на открито.

Новият представител на УНИЦЕФ за България посети Община Сливен (СНИМКИ)

Кметът Стефан Радев подчерта, че един от приоритетите на общинското ръководство е да се осигуряват условия повече хора да спортуват. На срещата присъства и заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова.

Енчо Керязов основава фондация на свое име през 2011 година. Една от основните й цели е да открива и да насърчава младите хора в България да се занимават със спорт, наука и изкуство.