„Иван Петров е нашият човек! - все повече сливналии застават зад кандидатите от Коалиция „Съюз за Сливен
„Иван Петров е нашият човек! - все повече сливналии застават зад кандидатите от Коалиция „Съюз за Сливен / Предизборен щаб

Иван Петров, кандидат-кмет на общината от Коалиция „Съюз за Сливен", и голяма група кандидати за общински съветници се срещнаха със сливналии на централния пазар в града.

Кандидатите на Коалицията раздадоха брошури с отчет за свършеното от тях в досегашния мандат, както и с приоритетите си за следващите 4 години. Едва ли не всеки втори от многобройните преминаващи в пазарния ден сливналии се оказа познат на хората от Коалиция „Съюз за Сливен". „А, това е Иван Петров - нашият човек!" - реагира спонтанно един от първите, получили рекламни материали на Коалиция „Съюз за Сливен", която ще се яви с НОМЕР 20 на предстоящите избори.

Кандидат-съветниците на Коалицията проявиха индивидуален подход в агитацията. Един изтъкваше, че Коалиция „Съюз за Сливен" е третият път - алтернатива на двете най-големи партии, друг акцентира върху вече свършеното, трети си разказваше вицове със случайно срещнати познати. Така брошурите на Коалиция „Съюз за Сливен" свършиха неусетно, а посланията за връщане на младите хора в града и прозрачност при харченето на общински средства стигнаха до още повече наши съграждани.

В Горно Александрово Коалиция „Съюз за Сливен" подари празничен събор на хората от селото. Гости на събора бяха Иван Петров и кандидатите за общински съветници Веселин Балтов, Теодора Маринова, Петър Димитров, Стефка Шевкенова, Владимир Маринов, Андон Добрев и Васил Василев. Кметът на Горно Александрово Петър Костадинов е от Коалиция „Съюз за Сливен" и след успешен мандат е основен фаворит за втори. Той е и кандидат за общински съветник, а Коалиция „Съюз за Сливен" е единствена от големите политически сили на местно ниво, която включи в листата си за съветници и своите кандидат-кметове, без страх, че могат да изместят някого с преференциален вот.
Представители на Коалиция „Съюз за Сливен" се срещнаха и с жители на селата Сотиря и Селиминово. В Сотиря през новия мандат Коалицията ще работи за разширяване на училището и детската градина. „Трябва да направим всичко, за да удовлетворим желанието на децата за знания" - коментира Иван Петров.

„Преди 6 години ние от Коалиция „Съюз за Сливен" спряхме Лечков да не си прави схемите. Ще направим всичко възможно да не се краде и в следващия мандат. А като не се краде, пари ще има. Няма невъзможни неща. Има нежелание и отлагане на проблемите" - заяви в Слеминово кандидат-кметът на общината Иван Петров от Коалиция „Съюз за Сливен", която се явява с НОМЕР 20 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление