Групова супервизия се проведе в Центъра за социална рехабилитация и интеграция Стралджа
Групова супервизия се проведе в Центъра за социална рехабилитация и интеграция Стралджа / Общински пресцентър Стралджа

Групова супервизия се проведе в Центъра за социална рехабилитация и интеграция/ЦСРИ/ - Стралджа. Специалистите от работните екипи представиха избраните случаи, обобщиха постигнатите резултати и набелязаха бъдещите действия, съобщиха от общинския пресцентър. 

 Съвместно със супервизиращия Станимира  Начева бяха обсъдени и други аспекти от работата - консултиране и подкрепа на родителите на децата, взаимодействие с други  институции училищни власти и учители на децата.

Работещите с децата получиха конкретни насоки за работа по случаите като целта е да се подобрят резултатите от рехабилитационните  дейности.

В годишния план за развитие на ЦСРИ е заложено провеждане на супервизии най-малко веднъж на 4 месеца, а при необходимост и по-често. Г

руповата супервизия цели повишаване на професионалната компетентност, снемане на напрежението в трудни работни моменти, създаване на пространство за преработка на чувства, гарантиране и подобряване качеството на работа. Тя помага на екипа да бъде мотивиран и отдаден, което осигурява добро качество на грижите.