/ БТА
Мотопарад с карнавални костюми по централните улици на Силистра направиха членовете на мотоклуб "FREE RIDERS" МС - Силистра - СНЦ "Мотоклуб - свободни мотористи" в рамките на организирана от клуба дарителска кампания за набиране на средства за подпомагане на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания.

Кутии за дарения са поставени в клубното помещение на сдружението и в търговски обекти. Дарителската кампания завършва на 29 декември, когато кутиите ще бъдат отворени, а събраните пари - преброени и описани в присъствието на адвокат.

БТА

Ръководството на мотоклуба е в контакт с ръководството на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания и е уточнено, че събраните средства са предназначени за закупуването на градински шатри, маси и пейки за занимания на децата на открито през летните месеци.

БТА

В случай, че се съберат повече средства, с останалите пари ще се закупят пособия за учебната зала "Георги Цанев - Горския", оборудвана за занимания по метода "Монтесори".
БТА