Стартира празничната програма на Дарик-Шумен!
Стартира празничната програма на Дарик-Шумен! / Dariknews

Точно в 8:00 часа днес започна празничната програма по повод 11-тия рожден ден на Дарик радио – Шумен. Водещи на сутрешното предаване  са кореспондентите на Дарик в Разград и Търговище – Радка Минчева и Диляна Стойчева. Новините тази сутрин ви представят Десислав Райчинов, говорител на Областна дирекция на МВР в Шумен и Добринка Русева –пресаташе на община Шумен.

 

 

В сутрешното предаване ще чуете първите репортерски стъпки на областния управител Димитър Александров и кметa на Шумен Красимир Костов. И като на рожден ден ще се вихри празник в ефира на Дарик-Шумен.

 

В следобедния блок зад микрофоните на водещите ще застанат тонрежисьорът на Дарик-Шумен Данаил Денчев и рекламният мениджър Грациела Меркова. Атаката на пиарите като новинари ще продължи и в следобедните часове. Новините в 14:30 и 15:30 ще ви представят Полина Куманова, говорител на Областна администрация – Разград и Светослава Русева, пресаташе на община Търговище. Те ще са подкрепени от бойните репортери на Дарик кметът на Разград Денчо Бояджиев и градоначалникът на Търговище д-р Красимир Мирев.

 

Кулминацията на следобедния блок ще бъде обявяването на Гласът на Дарик – Шумен, а един от всички гласували в класацията ще получи страхотна награда.

 

Бъдете с Дарик- Шумен на честоти 91,5 MHz за Шумен и Търговище и 104,9 MHz за Разград!