НАП-Търговище
НАП-Търговище / НАП-Търговище
С покупка на стойност 110,00 лв. за платен медицински преглед  Никола Цанев от Попово получава чек от 2 000 лв. от Националната агенция по приходите (НАП). Късметлията участва в лотарията от начало на третия сезон на играта, а жребият през август го определи за  месечен победител в играта с касови бележки на НАП. Той печели сумата от  2 000 лв., като участва за награди в играта с регистрирани близо 600 касови бележки.  

 Наградата му бе връчена лично от директора на офиса на НАП в Търговище Антония Стойчева.  На късметлията му предстои след около два месеца да стане  баща за първи път, така че ще използва наградата за това радостно събитие.

Победителят сподели, че  със създаването на мобилното приложение за GSM, разработено от НАП за регистриране на касови бележки с бар код, участието в играта е много лесно и достъпно. 

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg  и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 01.01.2017 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. 

Всички участници в третия сезон на играта от област Търговище са 1091, които са регистрирали средно по 282 фискални бонове. Те се състезават за седмични – предметни награди, месечни награди в размер на 2 000 лв. и голямата годишна награда от 50 000 лв., която ще бъде изтеглена на 09.12.2019 г.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.