Четвъртокласници от Търговище в “Танцувай с мен 4”
Четвъртокласници от Търговище в “Танцувай с мен 4” / netinfo
Ученици от ІV„в” клас на II СОУ „Проф. Никола Маринов” в Търговище провеждат свое шоу, наречено „Танцувай с мен 4”, конкурс вдъхновен от този на Слави. Инициативата е поредната интересна идея, която се реализира в този клас с помощта на класния ръководител Росица Топалова.

„Танцувай с мен 4” има тричленно жури, което оценява участниците. Те са 10 на брой. Създадена е система за гласуване чрез SMS. Вместо мобилни телефони, малчуганите използват традиционно листче, върху което написват името на този, който се е справил най-добре с поставената задача. След това оценките от журито и гласуването на публиката се сумират и се получава крайния резултат. До сега са преминали кръгове по народни, модерни и ориенталски танци. Финалът на шоуто е предвиден за осми март. С изпълненията си децата ще поздравят своите майки.

През миналата година в същия клас се реализира шоу, подобно на “Мюзик айдъл”. През тази момичетата и момчетата под ръководството на Росица Топалова започнаха да издават свой собствен вестник “Голямо междучасие”. В подготовка е неговият четвърти брой.