Четирима в отрезвителя, още толкова в болницата след Свети Валентин и Трифон Зарезан
Четирима в отрезвителя, още толкова в болницата след Свети Валентин и Трифон Зарезан / netinfo

Четирима мъже са настанени в русенския отрезвител за Свети Валентин и Трифон Зарезан, съобщиха от полицията. 42-годишен русенец е открит в безпомощно състояние пред блок на ул. "Доростол" в нощта срещу 14 февруари. След скандал в централно заведение в отрезвителя е откаран и 36-годишен мъж вчера около 20.30 часа.

По същото време в село Семерджиево е прибран 35-годишен мъж след скандал с жена си. Последният за празничната вечер е откаран в отрезвителя след съседски скандал пред блок “Скъта” в Русе.

През цялата празнична вечер сигнали за нарушения на тишината и спречквания е имало на адреси в различни райони на града. Сбиване пред дискотека завършило с един пострадал в болницата, а останалите са отведени в най-близкото полицейско управление. Двама пияни мъже пък са прибрани по домовете им.

Тази сутрин в русенската болница е приет 21-годишен след удар в главата с тъп предмет. Той пострадал във вила край града, където празнувал с майка си и втория си баща. След солидна почерпка мъжете се спречкали и “бащата” ударил младежа по главата с тесла. Жена е сигнализирала, че мъжът й се е прибрал със следи от побой, станал в района на русенската гара. Проверка показала, съпругът всъщност е бит от охраната на нощен клуб. Побой е станал около 7 часа сутринта пред хотел край Дунава. Пострадал потърсил медицинска помощ, заради сцепена вежда.