Турнирът е посветен на Деня на Разград
Турнирът е посветен на Деня на Разград / Община Разград
Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров откри традиционния турнир по футбол на малки врати, посветен на Деня на Разград и провеждащ се под патронажа на Кмета на Община Разград.

Турнирът е посветен на Деня на Разград
Община Разград


„Приветствам организаторите от Областния съвет на БФС за това, че поддържат традициите, с което увличат още хора. С това още веднъж доказваме, че Разград неслучайно завоюва позиция на столица на футбола в България.” – заяви Грънчаров. Той пожела на участниците  в турнира честна игра, здраве и да победи най-добрият.

Турнирът е посветен на Деня на Разград
Община Разград


На откриването присъства и главният експерт „Спорт” в Община Разград Валери Бойчев.

25 отбора от цялата Разградска област и 1 от Попово участват в турнира. Те са сформирани на приятелска основа или представляват фирми и населени места. Разделени са в 9 групи, в които се играе всеки срещу всеки, последният мач от тази фаза е насрочен за 21,30 ч. днес.

Турнирът е посветен на Деня на Разград
Община Разград


В следващия етап, който стартира в 8,30 ч. утре, 19 януари, продължават само победителите в групите, те също се разпределят в три групи и играят всеки срещу всеки. Крайното класиране се определя от три мача между победителите в трите групи от втората фаза. Победител е отборът с най-много точки. Финалните три срещи започват в 13,00 ч., а награждаването е насрочено за 14,30 ч. в неделя.