Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с „Ботев“ в неделя
Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с „Ботев“ в неделя / netinfo
Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с „Ботев“ в неделя
78677
Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с „Ботев“ в неделя
  • Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с „Ботев“ в неделя

Изпълнителният директор на футболен клуб „Лудогорец“ Ангел Петричев обеща пред гимназисти, че ще е с вратовръзка с логото на училището им на следващия мач на тима.

Вратовръзката на ГПЧЕ“Екзарх Йосиф“ Петричев получи на среща с ученици от 11 и 12 клас в училището. Поканата за разговор бе част от събитията, посветени на предстоящия патронен празник на Езиковата гимназия. Няколко дни по-рано гимназистите присъстваха и на тренировка на шампионите на клубната база.

На учениците Петричев разказа как е започнал проектът „Лудогорец“, какви са били амбициите и целите и как се постигат с времето. Тийнейджърите се интересуваха как се подбират възпитаниците на Детско-юношеската школа, наистина ли е глобен Моци за жестовете си срещу публиката на „Литекс“, ще се купуват ли по-скъпи европейски звезди в тима. Поскаха съвет и по актуален за училището проблем: как да спортуват, като нямат физкултурна зала. Тъй като в залата имаше повече момичета Петричев се ангажира, ако сформират дамски футболен отбор да осигури терен, треньор и екипировка за заниманията им.

Друг поет ангажимент от него бе да предаде поканата на учениците за среща в училището с благодетеля на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев. Вратовръзката обеща да сложи, ако и тийнейджърите са на стадиона на мача с „Ботев“-Пловдив в  неделя. Публиката на „Лудогорец“ заслужи и успехите на тима, и комфорта, който се създава на стадиона и на тренировъчната база – завърши с благодарност към феновете Петричев.

Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с Ботев в неделя
netinfo

Петричев с вратовръзка на ГПЧЕ на мача с Ботев в неделя
netinfo