Лудогорец стъпи здраво на върха след петата си поредна победа в efbet Лига, съобщава GONG.BG. Тя обаче изключително важна, защото дойде срещу прекия конкурент за първото място Левски на "Лудогорец Арена" и момчетата на Станислав Генчев взеха сериозно психологическо преимущество пред преследвачите си. 

"Орлите" надделяха с 2:0 след два съкрушителни удара в началото и края на мача. Мавис Чибота отбеляза първото полувреме, а дежурният голмайстор Клаудиу Кешеру уби интригата десет минути преди края, за да подпечата така важния успех за тима си в мача-украшение на 12-ия кръг на първенството. 

За "сините" пък това беше първо поражение от 10 август насам, когато преклониха глави пред Берое на "Герена". Те също бяха в серия от победи, като за последно загубиха точки в дербито с ЦСКА на 1 септември, но сега просто Лудогорец беше твърде силен за тях. Така столичният гранд записа 11-и пореден мач без победа в Разград. 
 

ПФК Лудогорец
ПФК Лудогорец

Срещата бе повод и за друга радост на феноветет на Лудогорец. Йолана каза “ДА” на Николай минути след началото на мача с Левски (София), двамата влюбени са част от фен клуба във Варна.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.