ПГО
ПГО / Областна администрация - Разград
Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов бе гост на тържеството по случай 25-годишнината на ПГО“Станка Николица Спасо-Еленина“-Разград.

Събитието в Общинския културен център започна пред сградата с пускане в небето на 25 гълъба – символ на успешното развитие на училището.
На тържеството бе припомнена историята на учебното заведение, бяха представени и настоящите успехи на възпитаниците и преподавателите. Гостите присъстваха и на демонстрации на уменията, които придобиват учениците, изучаващи моден дизайн и козметични услуги.

ПГО
Областна администрация - Разград


Заместник областният управител Евгени Драганов връчи на директора на ПГО Красимира Петкова поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен. Пожела на педагозите за съхранят творческия си ентусиазъм, а на учениците да изпълняват и помнят съветите на учителите си.
Официални гости на събитието бяха още: началника на Регионалното управление на образованието Ангел Петков, директори на училища от Разград.
 

ПГО
Областна администрация - Разград


На тържеството бяха отличени победителите в конкурсите, посветени на юбилея: литературен конкурс „Да оставим следа след себе си“, фотоконкурс „Моят нестандартен клас“ и конкурс „Грим и прическа“.