Община Разград
Община Разград / Община Разград
Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев бе гост на Областната и Общинска отчетна конференция на най-голямата неправителствена организация в Област Разград. 1500 човека в 51 клуба на областно ниво членуват в Съюз на пенсионерите 2004-Обединени, общинските клубове в Община Разград са 30, в тях членуват 890 човека.

Г-н Добрев връчи на председателя на Съюз на пенсионерите 2004-Обединени Иванка Добрева поздравителен адрес от името на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев и Председателя на Общински съвет-Разград Стоян Димитров.  

В поздравителния адрес се потвърждава амбицията на местната управа за добро сътрудничество между Община Разград и организациите, които обединяват и ангажират в полезни за обществото инициативи гражданите на Общината.

В приветствието си към участниците в конференциите заместник-кметът Добрин Добрев изрази своето възхищение пред ентусиазма, упорството и емоциите, което членовете на Съюза на пенсионерите 2004-Обединени влагат в многостранната си дейност, донесла им признание от множество конкурси, фестивали и състезания.

„Имаме много какво да учим от усърдието и взаимността ви. Вие сте общност, заедно раждате идеи и реализирате много инициативи. Като представител на Община Разград изразявам готовността на Общината да поддържаме едно ползотворно сътрудничество. Уверявам ви, че ще правим всичко необходимо да спомагаме дейността ви“ – заяви още г-н Добрев.