/ DarikNews
Жена е в основата на скандала в Столипиново, в резултата на който смъртоносно бе намушкан 26-годишният мъж, научи DarikNews от източници, близки до разследването. По първоначални данни жертвата е 26-годишният Митко Ангелов Иванов. Извършителят пък се казва Румен Александров и е на 24 години. 

Убийство в "Столипиново" след скандал

Двамата се скарали заради жената на Румен. Митко я задявал и нервите на Румен не издържали. Мъжете започнали да се разправят, а скандалът прераснал в бой. В един момент един от двамата извадил нож и се стигнало до нанасянето на прободни рани. 

Както по-рано DarikNews съобщи, убитият Митко е починал от прободна рана във врата. Опонентът му Румен също има нанесени прободни рани - в крака и в корема, съобщиха нашите източници. 

Камион помете лека кола на входа на Столипиново

В момента полицията изяснява чий е ножът и как се е стигнало до трагедията. По първоначални данни оръжието е било намерено върху камион. 

Задържаха наркодилър в пловдивския квартал „Столипиново“

Убиецът е откаран в болницата, където е оставен на лечение. Взети са кръвни проби и на жертвата, и на Румен Александров. Те ще изяснят дали двамата са били пияни по време на сбиването. 

В момента в Столипиново има засилено полицейско присъствие, като на място са служители от Специализираните полицейски сили под тепетата. Напрежението засега е потушено.