/ Деян Герговски
Комисар Ангел Дудов временно ще ръководи Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Пазарджик, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Ивайло Тишев e новият директор на МВР-Пазарджик

Промяната е станала със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, след като на 7 август досегашният дългогодишен шеф на дирекцията комисар Иван Панайотов официално се оттегли от системата на МВР, след като навърши 60 години.

МВР

Комисар Дудов е роден на 17 юли 1962 година в Пазарджик. В системата на МВР е от края на 1987 година. Преминал е през всички изпълнителски и ръководни позиции в структурата на пожарната.

Новият шеф на пловдивската полиция - директорът на МВР-Пазарджик

Последната изпълнявана от него длъжност е началник на сектор „Превантивна и контролна дейност“ при пожарната в Пазарджик. За постигнатите резултати в своята работа е награждаван многократно от ръководството на Министерството на вътрешните работи и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Комисар Ангел Дудов е завършил висшето си образование във ВСШ „Георги Димитров“ - МВР София с образователно-квалификационна степен „Магистър” по специалността „Противопожарна техника и безопасност”.