кучета разкъсват чакал
кучета разкъсват чакал / netinfo
Васил Бързаков, кметски наместник на септемврийските села Горно Вършило и Долно Вършило предизвика истински скандал, след като публикува в социалните мрежи ужасяващ клип, от който се вижда как три ловни кучета разкъсват жив чакал. Чува се как кучетата са насъсквани от хора. Зловещата битка очевидно е заснета при излет за вреден дивеч.

ВАСИЛ БЪРЗАКОВ
ВАСИЛ БЪРЗАКОВ netinfo

Видеото е споделяно над хиляда пъти. В постингите към публикации автори пишат, че наместникът и колегите му от ловната дружинка улавяли в капани диви животни и се забавлявали, като насъсквали кучета срещу тях.

Мъж настървявал питбул с коте пред детето си (ВИДЕО)

По Закона за лова обаче са строго забранени огнестрелни оръжия, неотговарящи на изискванията, лъкове, арбалети, капани, примки, мрежи, ями и трапове.

Самият Бързаков твърди в коментарите си, че е видял случайно как някакви кучета нападат чакал и ги снимал, но уверява, че няма нищо общо със случилото се.
 

 

Публикувахте от Dimitrichka Dimitrova в 25 ноември 2017 г.

Селският управник живее във Виноградец и е роднина на скандалния експредседател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков. Той е обвиняем за нелепото убийство на ресторантьора Наско Тонкев в нощта на 31 август срещу 1 септември тази година. Тонкев беше застрелян с пистолета на Влайков, още не е потвърдена или отхвърлена първоначалната версия, че с него е стрелял 6-годишният му племенник.

Сигнал за бруталната случка с чакала вече е подаден в полицията, тече проверка.