Катастрофа между камион и две коли в Пловдив
Катастрофа между камион и две коли в Пловдив / Фейсбук
Катастрофа между камион и две коли затруднява движението по Асеновградско шосе в Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 около 15.30 ч., съобщиха от полицията в града на тепетата. Ударът между МПС-ата е станал на светофара преди кръстовището между Асеновградско шосе и ул. "Цар Симеон".

По първоначални данни товарен автомобил "Рено" с 30-годишен водач не спрял на червен сигнал на светофара и ударил отзад лек автомобил "Мазда" с 41-годишна шофьорка. Втората кола се завъртяла и последователно ударила мантинелата и "Ситроен", управляван от 47-годишен мъж.

В болница е откарана шофьорката на "Мазда"-та и 32-годишна пътничка от "Ситроен"-а. Изчакват се резултатите от прегледите.

В "Ситроен"-а е пътувало и 12-годишно дете, което няма наранявания. Движението е затруднено, осъществява се в двете ленти.

Пътни полицаи са на място и запазват местопроизшествието. Водачите да преминават с повишено внимание и съобразена скорост.

Движението в участъка е затруднено, осъществява се в едната лента. Два екипа на Пътна полиция подсигуряват и регулират трафика.