Hills of Rock
Hills of Rock / netinfo
Вторият ден от грандиозния музикален фестивал Hills of Rock поднася няколко изненади. Безспорно най-очакваната банда са британските знаменитости Judas Priest. Те ще започнат участието си в 22.30 часа. Преди тях обаче на основната сцена ще се качат (в следната последователност) Odd Crew, Jinjer, Madame Mayhem, Battle Beast и Dope. Интересни групи ще забият и на другите две по-малки сцени. Програмата може да се види на официалния сайт на събитието.

За реализирането на Hills of Rock работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и е оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Сцената, която е пригодена основно за изискванията на Iron Maiden, разполага с огромни екрани, което ще позволи на феновете да следят шоуто и от по-далечно разстояние.

В тазгодишното издание на Hills of Rock на трите сцени се качват 55 артисти от Европа, Америка и Балканите.

По време на фестивалните дни входовете на Гребната ще бъдат отворени от 16:30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети, на всеки фен ще бъде поставена гривна, според типа билет, който притежава.

В специално обособена къмпинг зона 500 посетители имат възможност да разположат своите палатки.

И днес затворено за движение остава западното платно на бул. "Копривщица" в участъка между кръстовищата с бул. "Шести септември" и бул. "Марица-юг". Мярката важи за следобедните часове.