Град на автомобилите за първи път в Международния технически панаир
Град на автомобилите за първи път в Международния технически панаир / netinfo
Град на автомобилите ще бъде създаден за първи път  в рамките на Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. „Auto City Пловдив 2018“  ще покаже завладяващото съчетание от технологичен напредък, сила и модерен дух в света на високите скорости. 

Години наред дилърите на най-известните световни марки в България представят  своите колекции по време на Есенния панаир в Пловдив, наред с компании, предлагащи транспортно и автосервизно оборудване. Сега се променят цялостната концепция за презентиране на автомобили за бизнес, туризъм, свободно време и хоби, както и на свързаните с тях браншове

Новата визия ще пресъздаде градската среда с улици, маркировка и пътни знаци, а експонати на отделните производители ще бъдат разположени в обособени сектори. В тест драйв зоната ще може да се видят „на живо” технологичните и техническите характеристики на машините.  Предвидени са сектори за  автосервизна техника, автомивки, резервни части и аксесоари.

В центъра на Града на автомобилите ще бъде оформена зона „Кола награда”. В нея посетителите ще имат възможност да разгледат модели на водещи марки и евентуално да спечелят лека кола по избор след попълване на анкетна карта.