/ БГНЕС
От импровизираната сцена кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров благодари на всички, които са взели дейно участие в предизборната кампания. Той изтъкна, че кампанията не е била лека, но са направили каквото е необходимо. Имало е ясни послания и е била кампания с лице към хората, с много срещи, които няма да спрат дотук.
 
"Работата тепърва започва, има наистина проблеми в Пловдив и те ще бъдат решени. Но има и хубави неща, които ще бъдат надграждани. Всички заедно, обединим ли се, няма да имаме проблеми", каза Здравко Димитров. Бъдещето ще бъде по-хубаво и Пловдив ще е най-добрият град за живеене - с високи доходи, със спокойствие и за възрастните и за младите, да могат да имат работа и да се връщат пак тук", добави Димитров. Той призова избирателите да дадат доверие на неговия екип, за да се даде възможност да се продължи напред, защото ГЕРБ е партията, която може и има воля да управлява, да надгражда и да работи за хората. Кандидатът за кмет даде микрофона на всеки от кандидатите за районни кметове.
 
Накрая думата взе Менда Стоянова, от името на ИК на ГЕРБ и лично от името на Бойко Борисов поздрави кандидатите за лидери на местната власт в Пловдив за проведената силна кампания и ги поздрави, че са един силен отбор на ГЕРБ. Тя поздрави и кандидатите за общински съветници и симпатизантите.
 
"Всички ние, отборът на ГЕРБ сме силни, защото сме заедно, имаме еднакви цели, еднакви ценности и ще победим в неделя и Пловдив ще ликува", каза Стоянова и призова да се гласува с бюлетина 43, за да се запази постигнатото, това, което се вижда и оценява, за да се надгради и Пловдив се превърне в най-добрия град за живеене. Имаме знанието и силата да го направим, за продължи Пловдив да цъфти", каза Менда Стоянова и пожела победа. За доброто настроение на присъстващите се погрижи трио Сопрано и бенд.