/ Dariknews.bg
След напрегнато преследване полицаи от Септември са задържали мъж, измамил жители на беловското село Аканджиево с доставка на дърва за огрев, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

След гонка: Задържаха шофьор със 190 кг незаконен тютюн

Мъжът се опитал да избегне ареста, като разигравал унифорените с часове, но в крайна сметка е заловен. На 15 юли в Районното управление в-Септември е получен сигнал, че двама млади мъже обикалят по улиците на село Аканджиево. Те събирали от жители на селото пари срещу доставка на дърва за огрев.

След преследване: Хванаха известен автокрадец в София

Вместо това обаче двамата изчезнали, а ощетените хора подали сигнал в полицията. Час по-късно на улица в Септември екип от районното управление забелязал мъж, отговарящ на описанието на единия от измамниците. При опит да установят самоличността му, той е побягнал през дворовете на близките къщи.

Арестуваха легендарен автокрадец, отнел колата на китаец

Последвало преследване, което преминало през различни имоти в града и слънчогледова нива в близост до коритото на река Марица.  Въпреки многократните разпореждания на органите на реда, мъжът не се подчинил.

Хванаха надрусан автокрадец след гонка с полицията

Незабавно периметърът около беглеца бил блокиран от допълнително екипи от местното районно управление.  След още един час униформените задържали 38-годишен мъж от велинградския квартал "Анезица“. Той е прибран в ареста на управлението, а срещу него се води бързо производство.