Здравко Димитров
Здравко Димитров / ПП ГЕРБ
Ако трябва отново да избера своето училище, пак ще бъде СУ "Васил Левски", каза кандидатът за кмет на ГЕРБ
Олимпийски шампиони отпразнуваха заедно 70-ия юбилей на Спортното училище "Васил Левски", чиито възпитаници са донесли толкова много медали на България. Сред тях заедно със съучениците си беше и областният управител на града, сега кандидат-кмет, Здравко Димитров. В словото си той си спомни за ученическите години.
 

Здравко Димитров
ПП ГЕРБ


"Искам да изкажа моите благодарности към учителите си, към всички тези, които бяха в основата на успеха ми в училище. Ако трябва отново да избера своето училище, пак ще бъде СУ "Васил Левски". Който успее в това училище, ще успее в  живота!", заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ за Пловдив Здравко Димитров.

Сред именитите възпитаници на пловдивското школо е и шефката на БОК, златната Стефка Костадинова. Недостижимата ни рекордьорка  е един от осемте възпитаници на елитното училище, които са завоювали олимпийска титла. Стефка не пропусна да благодари за това на своите първи треньори.

Празникът завърши с обща снимка на шампионите от европейски, световни и олимпийски първенства. На сцената бяха поканени всички бивши директори на училището и треньорите на златните медалисти.
 

Здравко Димитров
ПП ГЕРБ