/ Община Плевен
Ремонти на тротоари в Плевен предвижда графикът за работа на „Инжстрой” ЕООД за тази седмица. Екипи на фирмата ще работят пред входа на ОУ „Д-р Петър Берон”.  Ще бъде рехабилитиран и тротоар на ул. „Асен Халачев” от ул.  „Гренадирска” до ул. „Васил Левски”.

Кметът поздрави екипа на „Паркстрой”, превърнал Плевен в цветна градина

Работници на „Инжстрой” ЕООД ще ремонтират ревизионна шахта на ул. „Вардар”, след паркинга на СОД до Регионалния исторически музей. Ще бъде асфалтиран и тротоар на ул. „Мир” между ул. „Синчец” и ул. „Люляк”. Графикът за седмицата предвижда също ремонт, укрепване и асфалтиране на ревизионна шахта в улицата по трасето на тролей № 3 до бл. 58 в жк „Сторгозия”.

Разгледаха проекта за ремонт на пл. „Свободата” и част от пешеходната зона

В края на седмицата се очаква да започне полагането на асфалт и ремонтирането на бордюрите на ул. „Иван Вазов”. Според графика на дейностите до 03 април специалистите на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД трябва да приключат с реконструкцията на уличния водопровод. Превозни средства няма да може да преминават по ул. „Иван Вазов” в участъка след кръстовището с ул. „Цар Борис ІІІ” до кръстовището с ул. „Димитър Константинов”.

Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Заради продължаващите дейности „Синя зона” за паркиране на ул. „Цар Борис ІІІ” няма да работи.