За зрителите, които са си закупили билети за спектакъла на режисьора Явор Гърдев "Опашката"
Плевенският театър организира съвместно с болница "Свети Панталеймон" мобилен пункт за безплатни антигенни тестове за зрителите, които са си закупили билети за спектакъла на режисьора Явор Гърдев "Опашката" - сценична адаптация по романа на Захари Карабашлиев.

Тестовете ще се правят днес и в събота от 16.30 часа за посетители, които са успели да си осигурят места за това представление.

Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен предлага и безплатни билети за всички куклени представления до края на октомври.

Къде в Плевенско ще правят безплатни антигенни тестове

Предложението важи както за малките зрители, така и за техните родители. Парите за вече закупените билети ще бъдат възстановени, уточниха от театъра. От възможността за безплатен вход на куклено представление плевенчани могат да се възползват още в събота. От 11 часа ще започне "Аладин и вълшебната лампа". На 26 октомври малките зрители могат да се забавляват с "Таласъмчето Тами" от 18 ч, на 28 октомври от 18 ч ще е представлението на "Тигърчето Спас и малкото голямо слонче", а на 30 октомври от 11 ч започва "Безценното камъче".

Родителите ще бъдат допускани в залата съгласно изискванията за зелен сертификат. Безплатните билети може да се получат на касата в театъра.
БТА