/ slavi michajlov
В деня на  кандидат - студента в Медицински университет Плевен, който ще се проведе на 1 март, от 13.30 часа в зала „Амброаз Паре“ на Телекомуникационния ендоскопски център ще има разположен щанд за мартеници на Националното сдружение на сираците в България.

По този начин от ръководството на университета се предоставя възможност да бъдат продадени повече мартеници и със средствата да бъдат подпомогнати зрелостници от училищата в Плевен и областта, съобщи председателя на сдружението Слави Михайлов.
 

siraci
slavi michajlov


Във втория ден на базара в Ректората на университета също бяха продадени много мартеници, като Заместник председателят на Общинския съвет в Плевен Петя Василева подкрепи благотворителната инициатива.

Слави Михайлов благодари на г-жа Василева, че не еднократно подкрепя социалните инициативи на Сдружението, което беше и повод да й връчи Почетния приз за „Добродетел 2017“ на Националното сдружение на сираците в България.

siraci
slavi michajlov

"Обръщам се отново към всички жители и гости на Плевен да отделят от времето си и да посетят щанда за мартеници за да зарадваме с тоалети за бала повече нуждаещи се абитуриенти", споделя Слави Михайлов.